Ook de komende editie zijn we weer vertegenwoordigd op het creaweekend in de Broodfabriek in Rijswijk met ons plannerplein.

De komende dagen zullen we een aantal van de workshops laten weten die er zullen plaatsvinden

Nanda van Calimecreate:

De Back to Basic - Bullet Journal  workshop wordt op vr, za en zo van 11.00 tot 12.00 uur  gegeven.Back to Basic - Bullet  Journal workshop   

Bullet Journals  worden steeds populairder. Waarschijnlijk heb je al voorbeelden voorbij zien  komen op Facebook, Instagram of Pinterest. Vaak zijn hele mooie en creatieve  pagina´s, maar zien ze er intimiderend uit en zijn lang niet altijd  representatief voor wat een Bullet Journal werkelijk is. Dat maakt dat veel  mensen niet weten hoe ze moeten beginnen, vinden dat ze niet creatief genoeg  zijn en/of bang zijn om pen op papier te zetten. Dat is ontzettend jammer want  het is eigenlijk een heel simpel systeem waar je helemaal niet creatief voor  hoeft te zijn.

Een Bullet Journal is een agenda, takenlijst en nog veel  meer, allemaal overzichtelijk in 1 boekje. Het is een systeem om alle informatie  die je binnenkrijgt en in je hoofd blijft zweven, uit je hoofd te halen zodat je  het los kunt laten en later kunt structureren.

Ben jij zoals ik en  verlies jij makkelijk het overzicht van wat er allemaal op je bordje ligt? Maak  jij graag lijstjes die overal rondslingeren en dus onvindbaar zijn als je ze  nodig hebt? Heb je behoefte aan meer structuur en rust in je hoofd? Dan is deze  workshop iets voor jou!

Wat gaan we  doen: Tijdens de workshop maak je kennis met de basismethode  zoals deze is opgezet door Ryder Carroll. Ik leer je: * Uit welke basis  onderdelen een Bullet Journal bestaat * Hoe al die onderdelen  samenwerken * Hoe die onderdelen jou kunnen helpen om georganiseerd te  blijven * Hoe jij je hoofd leeg kunt maken en die informatie kunt  structureren

Ik geef je tips, laat voorbeelden zien en je gaat natuurlijk  ook alvast zelf aan de slag. Gedurende de workshop is er continu de mogelijkheid  om vragen te stellen, algemeen of specifiek voor jouw situatie. En het mooie is,  de workshop is voor iedereen toegankelijk, je hoeft niet te kunnen tekenen of  handletteren.

Wat  krijg je van mij: Je krijgt van mij een boekje met daarin  naslagwerk en ruimte om zelf te kunnen oefenen. Heb je al een Bullet Journal  waar je in wil gaan werken, neem deze dan zeker mee! Heb je nog geen Bullet  Journal dan kun je een Journal bij mij bestellen.

Wat kost het: De workshop duurt  60 minuten en kost 10 euro per persoon, inclusief het gebruik van  materiaal.

Starterspakket: Heb je nog geen  Bullet Journal en wil je naast de workshop ook een Journal bij mij bestellen?  Kies dan voor het starterspakket en ontvang een Calime Create A5 Journal met  grid of dot grid met je naam erop, een Staedtler Triplus Fineliner en een  potlood. De workshop inclusief het starterspakket kost 20 euro. De Creatief in je Bullet Journal  workshop word op vr, za en zo van 14.00 tot 15.30  gegeven.Creatief in je Bullet  Journal  Om te beginnen met je  Bullet Journal en de Bullet Journal methode heb je natuurlijk een Journal en een  pen nodig. Voor de basis is dat genoeg, maar in deze workshop gaan nu een stapje  verder. Er is zo veel meer wat je met je Bullet Journal kunt doen dan alleen  maar basis plannen. Voor veel mensen is het ook een creatieve uitlaatklep waarin  ze niet alleen hun hoofd leeg kunnen maken qua planning, maar door het creatieve  aspect is het een perfecte manier om even tijd voor jezelf te nemen. Ook als je  niet all out wil gaan is het leuk om je journal hier en daar wat kleur te geven.  Met een paar simpele doodles en banners ziet alles er meteen een stuk vrolijker  uit.

Wat gaan we  doen: Tijdens de workshop maak je kennis met een aantal  mogelijkheden om je creativiteit in je Bullet Journal te verwerken. Ik leer  je: * Welke materialen je kunt gebruiken * Hoe je headers en banners kunt  tekenen * Hoe je gebruik kunt maken van doodle iconen * Hoe je  handlettering kunt gebruiken in je journal * Hoe je al het bovenstaande op  een creatieve manier in je layouts kunt verwerken Ik geef je tips, laat  voorbeelden zien en je gaat natuurlijk ook alvast zelf aan de slag. Gedurende de  workshop is er continu de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Wat krijg je van mij: Je krijgt  van mij een boekje met daarin naslagwerk en ruimte om zelf te kunnen oefenen.  Heb je al een Bullet Journal, neem deze dan zeker mee! Heb je nog geen Bullet  Journal dan kun je een Journal bij mij bestellen.  Wat kost het: De workshop duurt  ongeveer 90 minuten en kost 15 euro per persoon, inclusief het gebruik van  materiaal. Starterspakket: Heb je nog geen  Bullet Journal en wil je naast de workshop ook een Journal bij mij bestellen?  Kies dan voor het starterspakket en ontvang bij aanvang van de workshop een  Calime Create A5 Journal met grid of dot grid met je naam erop, een Staedtler  Triplus Fineliner en een potlood. De workshop inclusief het starterspakket  kost 25 euro.     Aanmelden voor beide workshops kan via de  mail: nanda@calimecreate.com o.v.v. workshop creaweekend