Ook de komende versie zijn we weer vertegenwoordigd op het Creaweekend in de Broodfabriek in Rijswijk met ons Plannerplein.

De komende dagen zullen we een aantal van de workshops laten weten die er zullen plaatsvinden

Daphne's notebook:

 

Dafs Notebook maakt  voornamelijk produkten voor een Travellers Notebook. Je vindt de covers, charms,  inserts en plannerstickers binnen het assortiment met het motto “Plannen is leuk!” Door plezier  te brengen in je dagelijks plannen is het leven een stuk leuker. Vanuit die  gedachte biedt Dafs Notebook twee workshops aan tijdens het Crea Weekend waar je  kennis kunt maken met het systeem. Heb je geen Travellers Notebook, geen  probleem, de inloop workshop planner stickers maken is voor iedere agenda,  kaartenmaakster, scrapper of journal schrijver geschikt.     

Stickerpret  met waterverf en stempels  Ontdek hoe leuk het  is om je eigen plannerstickers te maken voor in je planner. Dit is een leuke Doe  workshop waarbij je gebruik maakt van waterverf, planner stempels en een  voorgesneden sticker sjabloon. Je bent ongeveer een uur bezig (inclusief  droogtijd) maar het is vrije inloop dus zodra er een plekje vrij is kan je aan  de slag en zo lang als je wilt aan de slag! 

Let op: trek niet je mooie kleren  aan. Er kunnen wat waterverf spetters op je kleding eindigen, dus op eigen risico! 

Duur: Ongeveer een  uur incl. droogtijd Van te voren  

Inschrijven: Nee, vrije inloop 

Kosten: €5,00 incl. D.I.Y pakket 

Tijden: Iedere dag  inloop tussen 11:00 en 16:00   

Pocketfolder  Make & Take Maak je eigen Dafs  Notebook design planner pocket folder voor je Travellers Notebook op basis van  een voor jou gekozen DIY pakket! Je hebt de keuze uit de unieke Dafsnotebook  designs. Voor deze Make & Take dien je je van te voren In te schrijven via  www.dafsnotebook.nl Er  wordt je gevraagd voor welke maat TN je de folder wilt en welk design je wilt.  Tevens wordt gevraagd naar een indicatie op welke dag je wilt deelnemen maar  eenmaal bestelt maakt het niet uit welke dag je de folder komt maken. Je pakket  ligt voor je klaar. 

Duur: reken op 45  minuten minimaal Van te voren  

Inschrijven: JA! 

Kosten: €6,95 incl  D.I.Y pakket op maat 

Tijden: Iedere dag  inloop tussen 11:00 en 16:00