Op zaterdag 2 november worden de workshops verzorgd door Nanda van CALIMECREATE in 3 sessies  

10:30, 13:00 en 15:00  

Creatief in je Bullet Journal   

Om te beginnen met je Bullet Journal en de Bullet Journal methode heb je alleen een Journal en een pen nodig. Voor de basis is dat genoeg, maar in deze workshop gaan we een stapje verder. Er is namelijk zo veel meer wat je met je Bullet Journal kunt doen dan alleen maar plannen. Voor veel mensen is het ook een creatieve uitlaatklep waarin ze niet alleen hun hoofd leeg kunnen maken qua planning, maar door het creatieve aspect is het een perfecte manier om even tijd voor jezelf te nemen. Ook als je niet all out wil gaan is het leuk om je journal hier en daar wat kleur te geven. Met een paar simpele doodles en banners ziet alles er meteen een stuk vrolijker uit.  

Wat gaan we doen: Tijdens de workshop maak je kennis met een aantal mogelijkheden om je creativiteit in je Bullet Journal te verwerken. Ik leer je: * Hoe je headers en banners kunt tekenen * Hoe je gebruik kunt maken van doodle iconen * Hoe je handlettering kunt gebruiken in je journal * Hoe je al het bovenstaande op een creatieve manier in je layouts kunt verwerken Ik geef je tips, laat voorbeelden zien en je gaat natuurlijk ook alvast zelf aan de slag. Je gaat eerst oefenen en krijg daarna van mij een leuke opdracht waarin je gebruik gaat maken van wat je net geleerd hebt. Wat krijg je van mij: Je krijgt van mij een boekje met daarin naslagwerk en ruimte om zelf te kunnen oefenen. Heb je al een Bullet Journal, neem deze dan zeker mee! Heb je nog geen Bullet Journal dan kun je een Journal bij mij bestellen.   

Wat kost het: De workshop duurt ongeveer 90 minuten en kost 15 euro per persoon, inclusief het gebruik van materiaal.    

Reserveren kan via  nanda@calimecreate.com

Starterspakket: Heb je nog geen Bullet Journal en wil je naast de workshop ook een Journal bij mij bestellen? Kies dan voor het starterspakket en ontvang bij aanvang van de workshop een Calime Create A5 Spiraal Journal, met grid of dot grid paper, een Staedtler Triplus Fineliner en een potlood. De workshop inclusief het starterspakket kost 30 euro.     

Over Calime Create: Calime Create is ontstaan in 2015, na een lange zoektocht naar simpele stickers die bij de BulletJournal-stijl paste. Als visueel-ingestelde chaoot zocht ik naar een manier om in één oogopslag te kunnen zien, wat ik in mijn agenda of to do lijst had staan. Door stickers op een functionele manier te gebruiken, gaf dat mijn hoofd rust en onthield ik beter wat er in mijn agenda stond. Maar aangezien ik geen stickers kon vinden die bij mijn stijl van plannen paste, ben ik ze zelf gaan ontwerpen. Tel daarbij op een oude printer die alleen zwart wit kan printen; en je hebt onze iconische Doodle Stickers die je zelf in kunt kleuren, en daardoor dus ook bij elke kleur of stijl in jouw planner passen.    Na veel verzoeken ben ik begonnen met de verkoop van mijn stickers via Etsy. Inmiddels verkoop ik daar en op mijn eigen website meer dan 200 producten. Naast stickers verkopen wij ook journals en accessoires en geven wij met regelmaat workshops op het gebied van Bullet Journals.