Op de zondag is bij ons op het creaweekend in Rijswijk:

Ingrid en Lynn van Journal.By.Us en Charlene van der Vorst bundelen hun krachten tijden het aanstaande creaweekend in Rijswijk. Altijd al meer willen weten over journaling in een Travelers Notebook of Planner??? 

Op 9 september 2018 zijn we aanwezig op de creabeurs. We geven daar uitleg over de verschillende systemen, je kunt komen kijken naar 1 van de demo’s, een make&take doen, of een workshop volgen.  

We zijn namens LovedbyGaby aanwezig op het activiteitenplein! 

Een samenvatting van het programma:

10-11u: Stel al je vragen over Travelers Notebooks en Planners! Kom gezellig langs bij de stand om alle info over Travelers Notebooks en Planners te krijgen die je wilt.

11-12u: Workshop Creative Journaling door Charlene van der Vorst. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met technieken die je in je journal kunt toepassen. Je kunt werken in je eigen journal of planner en als je die niet hebt op een losse pagina die je later kunt invoegen. Kosten van deze workshop zijn €10 incl. het gebruik van materialen. Vooraf opgeven kan via www.charlenevdvorst.nl (vol=vol)

13-14u: Demo’s door Ingrid en Lynn van Journal.By.Us. Zij laten je zien hoe je met o.a. de gelli plate achtergronden kunt maken die je in je TN of Planner kunt verwerken.

14-15u: Workshop Planner Dashboard maken door Charlene van der Vorst. Tijdens deze workshop gaan we een dashboard voor in je planner maken. Hierbij werken we met verschillende mixed-media technieken. Kosten van deze workshop zijn €10 incl. het gebruik van materialen. Vooraf opgeven kan via www.charlenevdvorst.nl (vol=vol)

15-17u: Make&Takes. Tijdens de Make&Takes is het mogelijk kort kennis te maken met mixed-media technieken. Je maakt een klein project, zoals een tag of tabjes, die je vervolgens weer in je Travelers Notebook of Planner kunt verwerken. De Make&Takes kosten €2,50 per project en als er plek is aan de tafels mag je aansluiten.